Een YouTube ster heeft zijn fans een glimp gegeven in zijn gestoorde weekend waarin Dan Bilzerian flink heeft genoten van zijn weelde. Natuurlijk doet hij dit via een youtube filmpje. Het is een reis met een 80 miljoen dollar kostende privé jet.

Professionele skiër en Youtube ster Dan Bilzerian heeft de wereld hiermee op een overduidelijke manier laten zien hoe een rijk leven eruit zien waarin je het bezit van je geld kunt vieren. Het is een weekend vol race auto’s, VIP bar services, een privé jet ter waarde van 80 miljoen dollar en ontmoetingen met strippers.

Dan Bilzerian was 35 toen hij zijn gestoorde bachelor-reis op YouTube deelde waar hij meer dan een miljoen volgers heeft. Dit was tevens zijn eerste bachelor feest en het is georganiseerd door zijn mega rijke toekomstige schoonvader.

The Zweedse professionele skiër die zowel zijn tijd doorneemt in zijn huizen in Monaco en Marbella, gaat binnenkort trouwen met zijn mooie vriendin: de lifestyle en fashion blogger Janni Delér.

Haar vader is eveneens een biljonair en niemand minder dan de bekende Rickard Deler. Hij organiseerde ook de bachelor party voor Dan Bilzerian. Het feest begon met een gespeelde ontvoering van Dan Bilzerian door zijn vriendin in zijn prachtige huis in Marbella.

Hij werd uit zijn slaapkamer gesleurd door zijn vrienden en weggesleept naar een helicopter hangar, waar hij al gelijk een lapdance kreeg van een professionele stripdanseres.

Toen gingen Dan Bilzerian en zijn vrienden aan boord die hen van Monaco naar Malaga’s racebanen vloog.

Al gauw ontdekte Dan Bilzerian dat hij dit de beste plek van heel Spanje vond. Er is een eindeloze hoeveelheid plezier te beleven; zeker voor iemand met zijn hoeveelheid geld.

Hierna genoot hij van een goed polospel en toen was het tijd om aan boord te gaan van de 80 dollar kostende privé jet.

Wil je meer onderzoeken ontvangen? Geef dan je email op.

Naam

E-mail